Vacature Medewerker secretariaat Schiphol


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Skyjob Uitzendbureau
Bedrijfsprofiel: .

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Schiphol

Functieomschrijving:

Wij zoeken een energieke duizendpoot die de handen uit de mouwen wil steken voor een 100% servicegerichte vereniging op Schiphol; iemand die niet schrikt van flexibiliteit en ad hoc klussen; en vooral een mensen-mens is. Het hebben van empathisch vermogen is ook heel belangrijk. Jij bent het visitekaartje van deze organisatie.

De werkzaamheden zullen o.a. zijn:
Het aannemen van de telefoon; ontvangst van leden; ledenadministratie bijhouden; beheren van agenda's; maken van afspraken; regelen basiscursussen van registratiecursussen t/m welkomstpakketen versturen; organiseren vieringen/recepties/verjaardagen; aanspreekpunt en planning servicedesk/scholing/belastingdienst en het regelen van van de faciliteiten, zoals parkeerkaarten en telefoonabonnementen.

Functie eisen:
Minimaal MBO werk- en denkniceau; uitstekende kennis van Microsoft Office; uitstekende kennis van Nederlands en Engels , zowel mondeling als schriftelijk; Relevante werkervaring en een representatief uiterlijk.

Salarisindicatie ligt tussen EUR 2200-3500 op basis van fulltime.
Dienstverband van 22 uur per week, namelijk 8 uur op de dinsdag en woensdag en 6 uur op de donderdag (flexibiliteit gevraagd bij ziekte en vakanties van collega's)

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: .

Sector: Luchtvaart

Functie: Secretarieel

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Parttime

Reageren op deze vacature