Vacature Customer Service Export Airfreight - Schiphol Schiphol


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Zaankracht Uitzendbureau
Bedrijfsprofiel: -

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Schiphol

Functieomschrijving:

Beschik jij over ervaring in luchtvracht en wil jij een actieve bijdrage leveren aan de op- en uitbouw van een Airfreight divisie op Schiphol?
Lees dan verder.

Opdrachtgever is een van de grootste logistieke bedrijven in Europa en zij hebben recentelijk een kantoor op Schiphol geopend om hun productaanbod op het gebied van luchtvracht uit te breiden. Lijkt het je een uitdaging om vanaf het begin betrokken te zijn bij de uitbouw van deze unit en zie je niet op tegen een pioniersrol? Ga dan aan de slag als Customer Service Medewerker op deze afdeling. Op het gloednieuwe kantoor op Schiphol krijg jij volop de ruimte om je verder te ontwikkelen binnen deze internationale logistieke opdrachtgever.

Functieprofiel
Als Customer Service Medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten en zorg je ervoor dat aanvragen compleet van A tot Z worden afgehandeld.

Concreet zijn je taken:
? beheren van boekingen;
? informeren van klanten over transporttarieven;
? zorgdragen voor een up-to-date administratie.
In dit stadium is men vooral op zoek naar zelfstandige, initiatiefrijke en ondernemende collega?s. Heb jij ideeŽn die kunnen helpen om hun nieuwe product sterker en sneller in de markt te zetten, dan ben je meer dan welkom. Terwijl jij hen helpt hun luchtvrachtproduct verder te ontwikkelen, biedt men je alle ruimte om te werken aan je eigen ontwikkeling.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: -

Sector: Transport, Logistiek

Functie: Declarant/ expediteur

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature