Vacature Sales en Customer Service Airfreight (M/V) Schiphol


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Skyjob Uitzendbureau
Bedrijfsprofiel: ,

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Schiphol

Functieomschrijving:

Wil je een leuke afwisselende baan bij een commerciŽle organisatie? Heb je minimaal 2 tot 5 jaar ervaring bij een luchtvaartmaatschappij, GSSA, of expediteur op Schiphol en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Misschien is dit dan de job voor jou!

Onze opdrachtgever is een vracht General Sales and Service Agent (GSSA) op Schiphol die op basis van exclusiviteit de beschikbare vrachtruimte verkoopt voor verschillende airlines.

Als Sales en Customer Service Agent ben je een enthousiaste multitasker die ook in stressvolle situaties het hoofd koel weet te houden. Als vast aanspreekpunt streef je naar een optimale dienstverlening en hoge klantentevredenheid voor een maximale vrachtverkoop. Je onderneemt gericht acties en betrekt daarbij collega?s op basis van informatie en je schaalt tijdig op om het gestelde doel te bereiken. Je bent een ?teamplayer? met een flexibele werkhouding.

Je taken en verantwoordelijkheden:
? Je zorgt voor de opvolging van de reserveringen en informatieverspreiding en houdt de reserveringssystemen up-to-date
? Je onderhoudt contacten met expediteurs en luchtvaartmaatschappijen en verstrekt informatie en advies over verschillende producten, diensten en oplossingen
? Je bewaakt de voortgang van de vrachtzendingen voor de aan jou toegewezen luchtvaartmaatschappijen.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: ,

Sector: Transport, Logistiek

Functie: Luchtvracht medewerker

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature