Vacature Orderpicker voor nieuw distributiecentrum – Schiphol Schiphol


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Skyjob Uitzendbureau
Bedrijfsprofiel: -

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Schiphol

Functieomschrijving:

Binnen de organisatie zorg jij ervoor dat bestellingen correct worden verzameld en gereed worden gemaakt voor verzending. Alle orders zijn gericht op de consumenten (b-2-c) markt, dus kwaliteit en zorgvuldigheid is belangrijk. Vaak zijn het lichte producten die moeten worden verzameld.

Wat ga je doen?
Men start de komende maand met een dagrooster van maandag t/m vrijdag (tussen 08.00 en 18.00 uur). Als het druk is, zal je gevraagd worden om over te werken.

De functie is in principe fulltime (40 uur per week). Ben je door-de-weeks 60% of meer beschikbaar, dan mag je ook reageren.
Je gaat voornamelijk zelfstandig aan de slag. Binnen de functie is het belangrijk dat jij, gezien de waarde van de artikelen, zeer accuraat werkt. Gedurende de dag ben je bezig met het picken van orders en opnieuw verpakken van artikelen. Hierbij gaat het voornamelijk om kleine producten.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Een leuke, actieve en afwisselende baan met veel mogelijkheden. Bij deze opdrachtgever bedraagt het bruto uurloon € 10,50 (21+).. Daarnaast ontvang je ook netto reiskostenvergoeding van € 0,19 per KM met een maximum van € 10,- per dag.

Sector: Transport, Logistiek

Functie: Magazijnmedewerker

Opleidingsniveau: LBO/ LTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature