Vacature Luchtvracht Export medewerker (FT) Schiphol


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Skyjob Uitzendbureau
Bedrijfsprofiel: -

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Schiphol

Functieomschrijving:

Voor een logistieke opdrachtgever (regio Schiphol) zijn wij op zoek naar een allround en ervaren Luchtvracht Export medewerker.

Als Luchtvracht Export medewerker ben je verantwoordelijk voor de complete co÷rdinatie en verwerking van voornamelijk luchtvrachtzendingen. Jij bent de spin in het web, zo stem jij de aard van de opdrachten af, volgt en administreert zendingen nauwlettend, vraagt de benodigde informatie en documenten op, adviseert opdrachtgevers en maakt afspraken over bijvoorbeeld afhaalinstructies en/of bijzonderheden. Je volgt de bestaande procedures, maakt klantgerichte werkinstructies en zorgt voor een consequente opvolging hiervan. Je communiceert servicegericht naar klanten, agenten en leveranciers. Daarnaast onderhandel je dagelijks met luchtvaartmaatschappijen, maakt boekingen en draagt zorg voor een goede relatie.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: - Een marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden; - Werken in een ambitieus en energiek team met een prettige en informele werksfeer

Sector: Luchtvaart

Functie: Administratief

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature