Vacature Senior Sales Executive Airfreight. Tijdelijk on hold. Schiphol


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Skyjob Uitzendbureau
Bedrijfsprofiel:

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Schiphol

Functieomschrijving:

Onze opdrachtgever is een logistieke dienstverlener die een groot aantal luchtvaartmaatschappijen, zgn. ?cargo airlines?, vertegenwoordigt.

Wegens uitbreiding van hun activiteiten op Schiphol is men op zoek naar een Senior Sales Executive. In deze rol ben de actief betrokken bij de verkoop van vracht capaciteit, het benaderen van bestaande en nieuwe relaties en weet deze commercieel aan je te binden. Door je ervaring en marktkennis weet je in te spelen op de ontwikkelingen. Je zet de wensen van de klant om in diensten die onze organisatie aanbiedt.

Je taken en verantwoordelijkheden:

Jij bent de motor van de Sales afdeling. Dit geoliede team is verantwoordelijk voor het beheren en uitbouwen van bestaande accounts en genereren van nieuwe accounts. Net als deze afdeling ben je ambitieus en resultaat gericht. Targets behaal je niet, die overtref je. Zo bouw je aan onze organisatie en aan jezelf en maak je de weg vrij om door te groeien naar Sales Manager.

Jouw kwaliteiten:
Doortastend opvolgen van sales aanvragen en een actieve bijdrage leveren aan het succes van ons bedrijf staan hoog op je ?to do? lijst.
Je bent een collega die betrokken is bij zijn/haar vak, een ondernemend type, die kan en durft te denken in mogelijkheden. Je bent het type man/vrouw waar graag mee samengewerkt wordt en aan wie de business wordt gegund. Door je positieve werkhouding en je plan van aanpak, motiveer je anderen om te streven naar de beste resultaten voor onze opdrachtgever.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Een rechtstreeks dienstverband bij de opdrachtgever, waarbij men gaat voor de lange termijn. Arbeidsvoorwaarden zijn gunstig en marktconform.

Sector: Luchtvaart

Functie: Commercieel/ verkoop

Opleidingsniveau: HBO/ HTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature