Werkgevers SchipholDoor internet is de arbeidsmarkt de afgelopen jaren transparanter geworden. Voor u als werkgever biedt dit vele voordelen maar ook voor de werknemer biedt dit nieuwe kansen.

Vast personeel

Vaste werknemers blijft de basis van een organisatie en moet de continuïteit en bedrijfszekerheid garanderen. Een voordeel van vast personeel is dat dit de werknemers vertrouwen geeft in u en uw bedrijf. En dat leidt weer tot verantwoordelijkheid en betrokkenheid bij de organisatie, wat de prestaties weer ten goede komt. De basis bestaat uit een duidelijke arbeidsovereenkomst, waarin alle afspraken tussen de partijen is vastgelegd. Dit voorkomt eventuele discussies in de toekomst

Werken met freelancers


Wanneer bepaalde werkzaamheden beperkt zijn, kan het soms verstandig zijn om een freelancer of gespecialiseerd bedrijf in te huren. Het aantal freelancers in de regio Utrecht is de afgelopen jaren explosief gegroeid. Een belangrijke reden hiervoor is dat werknemers hun baan verliezen, geen zicht hebben op een nieuwe baan en vervolgens voor zichzelf beginnen. Juist het samenwerken met een freelancer biedt u als ondernemer nieuwe kansen. Bij pieken schakelt u een freelancer in, bij weinig werk dalen uw personele kosten.

Werkplein Schiphol is een onderdeel van Lionhead HR

Lionhead HR brengt de human resource markt in Nederland via verschillende platformen transparant in beeld. Door verschillende webapplicaties worden de aangesloten partners voor u eenvoudig in beeld gebracht en voorzien van handige tips en vakinhoudelijke informatie.Naast dat u zelfstandig gebruik kunt maken van het platform kunnen wij maatwerk HR trajecten voor u uitwerken en neerzetten.